VANDAAG OPEN {{VAN}} {{startHour}}u{{startMinute}} TOT {{endHour}}u{{endMinute}}
Placeholder Text
Bestellen

Het pikante avondmaal

De Belgische frietcultuur op een ongezien niveau, daar streven we naar bij De Frietist. Vanaf deze maand gaan we daar zelfs nog een stapje verder in want er werd zonet een nieuw arrangement toegevoegd aan onze kaart; de menu’s. Vanaf heden geniet je van A tot Z of van aperitief tot dessert dankzij onze nieuwe menu’s.

Van aperitief tot dessert

Neem nu ons hotdogmenu bijvoorbeeld. Je begint je frietervaring met enkele knapperige Calamares met verse tartaar als aperitief. Daarna smul je van een goed pak frietjes in combinatie met een rijkelijk gevulde hotdog en een huisbereid sausje. Om de frietjesavond feestelijk af te sluiten, rond je af met een zoet dessert. 

Aan de hand van onze vooraf samengestelde menu’s kan je jezelf steeds laten verrassen en geniet je bovendien van voordelige prijzen. Een all in one combipakket.
 

Sharing is caring

Covid-19 gooit nu al een tijdje roet in het eten, letterlijk want al maanden kunnen we niet meer gezellig een tafeltje boeken op restaurant. Maar onze menu’s, frietjes, snacks en andere kunnen wel eenvoudig online besteld en thuis geleverd worden.

Dankzij onze menu’s geniet je van een heerlijk 3 gangenmenu, precies zoals op restaurant. Ook culinair zitten we niet stil en blijven we steeds innoveren, Zo kan je in de menu’s geregeld nieuwe smaken en gerechtjes ontdekken die nergens anders op de kaart verkrijgbaar zijn. 

Maak het gezellig in huis,bestel onlineen geniet culinair, zonder uren in de potten te staan roeren. 

Smakelijk!

 

Thuislevering? Ook hier gaan we voluit voor ecologisch!

Ons verhaal
© 2023 De Frietist
Privacy- en cookiebeleid

Website op maat by Digital Leader