VANDAAG OPEN {{VAN}} {{startHour}}u{{startMinute}} TOT {{endHour}}u{{endMinute}}
Placeholder Text
Bestellen

Chemotivé x BCK Run 17 oktober 2021

Bij De Frietist staan we altijd klaar om te helpen. We willen van de wereld een betere plek maken en hopen dankzij onze acties een verschil te kunnen maken voor anderen. We stellen dan ook met veel plezier dit goede doel voor: de eerste editie van de Chemotivé BCK run op 17 oktober! Wil jij weten hoe je kan helpen? Ontdek er alles over in deze blog!

Bij De Frietist organiseren we al jaren de ‘Frietjesdag’ voor het project Acolisa. Daarnaast zijn we fier lid van  de BCK groep , een groep lokale ondernemers die zich engageren voor tal van projecten. Voor de Chemotivé - BKC run  slaan de Businessclub Kortenberg en Chemotivé de handen in elkaar om geld in te zamelen voor Kom op tegen kanker.

 

Chemotivé

Chemotivé werd in het leven geroepen nadat de papa van Lana, Yelka en Chloë in december 2018 overleed aan keelkanker. Met hun acties willen zij alle kankerpatiënten, hun familie, vrienden en kennissen een hart onder de riem steken. Chemotivé is namelijk een samentrekking tussen ‘chemo’ en ‘motivé’. Met de organisatie willen ze een positieve boodschap uitdragen waarbij pijn, verdriet, terneergeslagenheid, onmacht of zelfs woede wordt omgezet in een ongeziene kracht om door te zetten, vooruit te streven en het maximum uit alles te halen.

Alle steun en gelden die Chemotivé inzamelt met hun acties gaan integraal naar de Stichting Tegen Kanker, die op hun beurt de middelen die zij verzamelen schenken aan wetenschappelijk onderzoek, projecten voor hulp aan patiënten en hun familie en preventiecampagnes. En daar willen wij bij De Frietist bij helpen!

 

De run

De run vindt plaats op zondag  17 oktober 2021  op de site van  CC Colomba in Kortenberg. Deelnemers kunnen zich  inschrijven  voor 5, 10, 15, 21 of 42 kilometer. Voor de allerkleinsten wordt een karamellenloop georganiseerd (een loop waarbij de kindjes zo snel mogelijk snoepjes moeten rapen). Naast het lopen zullen er verschillende randanimaties voorzien worden. Je kan er gezellig iets eten en drinken, je zal er kunnen dansen en zingen, er zal kinderanimatie zijn, … . Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de geweldige steun van de Businessclub van Kortenberg, waar De Frietist een fier lid van is. 

 

De BCK

De Businessclub Kortenberg (BCK) is een groep van lokale ondernemers uit verschillende branches die zich engageren voor samenwerking, lokale handel, ondernemerschap en fun. De leden van BCK organiseerden in het voorjaar 2021 een actie ten voordele van Chemotivé met als mooi resultaat een schenking van maar liefst 5000 euro. Met de BCK Run wil de club nog een stapje verder gaan en een nog groter bedrag doneren aan Kom Op Tegen Kanker. En daarvoor hebben ze jou nodig!

 

De Frietist

Als lid van de BCK wilt de Frietist natuurlijk niet ontbreken aan de run. Daarom zullen we met heel het team onze beste loopbeentjes voorzetten en sponsoren we ook een aantal elementen van de run, zoals de loopbrug die aan de start / finish van de run komt te staan en de loopnummers.

Wil jij, net zoals De Frietist het goede doel steunen? Ontdek  op de website van Chemotivé hoe jij kan helpen! We hopen er samen een knallende eerste editie van te maken, waarbij we veel centjes kunnen ophalen om kanker geen kans te geven! 

 

 

Thuislevering? Ook hier gaan we voluit voor ecologisch!

Ons verhaal
© 2023 De Frietist
Privacy- en cookiebeleid

Website op maat by Digital Leader