VANDAAG OPEN {{VAN}} {{startHour}}u{{startMinute}} TOT {{endHour}}u{{endMinute}}
Placeholder Text
Bestellen

De Frietist innoveert opnieuw!

De Frietist heeft weer wat nieuws in petto om jou optimaal te blijven bedienen! Want tevreden klanten, daar doen we alles voor. Ons doel is om steeds de beste kwaliteit, perfecte bestellingen en een groot assortiment aan te kunnen bieden, en dat menen we ook écht! Na de lancering van onze gloednieuwe chatfunctie op de website zijn we nu ook toe aan een nieuw bestelplatform, maar ook aan… Een grotere keuken! We ruilen onze kleine ‘container’ met andere woorden in voor een groter stekje. Lees hieronder alles over onze nieuwste innovaties.

Nieuwe app

We waren de eerste frituur die ooit frietjes aan huis brachten, en dus was een online platform broodnodig. Vandaag willen we nog een stapje verder gaan met onze gloednieuwe Frietist-app. Ben je niet zo’n app-fanaat? Geen zorgen, want je kan nog altijd bestellen via onze website. 

Om de app te kunnen lanceren hebben we een  nieuw bestelplatform  aangemaakt, en dat zal je ook merken bij het maken van je bestelling op de website. Deze is gebruiksvriendelijk opgemaakt zodat je vliegensvlug je bestelling kan plaatsen. We geven je graag een extra woordje uitleg:

Wanneer je op  de startpagina  komt, dan krijg je een overzicht van alle producten. Als je een categorie kiest, dan kan je een product op 2 verschillende manieren toevoegen in je mandje. De snelste manier is om op het ‘+’-je te drukken. Wil je graag meer informatie verkrijgen over het product? Klik dan op de foto om de informatiefiche te raadplegen. Overtuigd? Druk dan op ‘voeg toe aan het mandje’. 

Bij bepaalde producten, zoals bijvoorbeeld bij de burgers, krijg je een aantal opties. Bij de burgers kan je je vlees selecteren en aangeven welke ingrediënten er wel of niet bij mogen. Aarzel niet om een opmerking toe te voegen om jouw bestelling perfect aan jouw verwachtingen te laten voldoen. 

Wanneer je je keuze hebt gemaakt en je bestelling wilt plaatsen, klik dan op het mandje en vervolgens op ‘inloggen’ of ‘bestellen als gast’. Vul je persoonlijke gegevens in en de rest zal zichzelf volledig uitwijzen. De betaalmethoden op de bestelplatform zijn: Creditcard, Bancontact, KBC/CBC-Betaalknop en Belfius Pay Button. 

Loopt er iets mis tijdens je bestelling, heb je een vraag of een opmerking? Aarzel dan niet om onze  FAQ door te nemen of onze gloednieuwe chatfunctie op de website uit te testen. Wij volgen het gesprek achter de schermen op en grijpen in wanneer nodig. 

Wil je graag onze nieuwe app downloaden? Ontdek ze hier! 

 

Nieuwe frituur

Zoals vermeld in onze vorige  blog worden we op dagdagelijkse basis geconfronteerd met een aantal problemen op vlak van plaatsbenutting. We willen een uniek veggie/vegan assortiment aanbieden en ons huidig assortiment vergroten. Daarnaast willen we ook uitbreiden met nieuwe, revolutionaire installaties om jou nog sneller en beter te kunnen bedienen. 

Om dit te kunnen verwezenlijken hebben we nieuwe, revolutionaire installaties gekocht. Zo hebben we bijvoorbeeld een van de grootste frietketels van België besteld om ons servicelevel naar een hoger niveau te tillen. Ondertussen zijn we begonnen met ons compleet te reorganiseren. Er is helaas één probleem: onze nieuwe keuken past niet in de huidige container. 

 

Wedstrijd

17 jaar lang hebben we onze container met liefde uitgebaat. Om deze herinneringen levend te houden, vragen we jullie om zoveel mogelijk tekeningen, foto’s en filmpjes in te zenden van onze Frietist-container. Dit kan je doen op onze ‘De Frietist Verhuist’-post op onze Facebookpagina in de comments. We geven 10 prijzen weg aan de meest originele inzendingen! De winnaars worden bekend gemaakt op 30 december. 

 

Prijzen

1ste prijs: Maandelijkse waardebonnen van € 50 voor een heel jaar*
2e prijs: Waardebon van € 100, één jaar geldig*
3e prijs: Waardebon van € 90, één jaar geldig*
4e prijs: Waardebon van € 80, één jaar geldig*
5e prijs: Waardebon van € 70, één jaar geldig*
6e prijs: Waardebon van € 60, één jaar geldig*
7e prijs: Waardebon van € 50, één jaar geldig*
8e prijs: Waardebon van € 40, één jaar geldig*
9e prijs: Waardebon van € 30, één jaar geldig*
10e prijs: Waardebon van € 20, één jaar geldig*
*te gebruiken voor 31/12/2022


Maak je klaar voor grote veranderingen, maar we beloven alvast één ding: de kwaliteit van onze service blijft een constant gegeven! 

Heb je van al dat lezen een hongertje gekregen en wil je het gloednieuw bestelplatform uittesten? Klik dan  hier om je bestelling online te plaatsen of download de app. Smullen maar!

 

Thuislevering? Ook hier gaan we voluit voor ecologisch!

Ons verhaal
© 2023 De Frietist
Privacy- en cookiebeleid

Website op maat by Digital Leader