VANDAAG OPEN {{VAN}} {{startHour}}u{{startMinute}} TOT {{endHour}}u{{endMinute}}
Placeholder Text
Bestellen

De herkomst van onze verse gerechten

Omdat een lekker gerecht begint met verse ingrediënten, is de keuze van de leveranciers bij ons erg belangrijk. Bij De Frietist kijken we daarom niet naar een leverancier meer of minder. De kwaliteit, service en duurzaamheid van onze producten staat altijd centraal. Zo hebben sommige leveranciers of merken een groot assortiment, maar nemen we niet alles bij hen af: we selecteren alleen hun topproducten!

Ter illustratie, mijn leraar zei ooit: “Een chef-kok moet ook geen taart bakken, hij koopt die beter aan bij een patisserie.”

Onze leveranciers

Tijdens onze zoektocht naar kwaliteitsvlees zijn we beland bij DeLa Fresh, een kleine groothandel gelegen aan de Abattoir in Anderlecht. DeLa Fresh levert bij gerenommeerde beenhouwers, en onze keuze ging dan ook naar hen uit om diezelfde versheid te kunnen garanderen. Ons gehakt komt van een lokale beenhouwer: Joël. Zijn gehakt staat gekend als het beste van de streek.

Onze broodjes voor de hamburgers komen van Bakkerij De Broodmolen in Everberg, het dorp naast ons. Samen hebben we onze burgerbroodjes ontworpen. Bakkerij De Broodmolen bakt onze broodjes alsof ze voor henzelf zouden zijn, en natuurlijk genieten we samen maar al te graag van een hamburger!

Onze broodjes voor de mitrailletten komen van Bakkerij Mommaerts, gelegen op 50 meter van onze locatie. De mitraillettebroodjes behoren niet standaard tot hun assortiment en deze hebben we dan ook samen ontworpen, net zoals onze hamburgerbroodjes. Het doel was om een broodje te ontwikkelen dat zachter was dan stokbrood en breed genoeg om snacks er op te kunnen leggen.

Onze groenten komen van Go Fresh. Zoals de naam het laat raden, staat ook deze leverancier garant voor versheid. Ze leveren aan horeca en staan bekend om hun uitstekende kwalitatieve groenten en fruit.

Ecologische leveranciers

Bij De Frietist kiezen we enkel voor vakmanschap: we selecteren enkel de specialisten in hun vak! Bovendien werken we alleen maar samen met bedrijven die dezelfde visie hebben als de onze. Zowel op vlak van service en kwaliteit als op vlak van duurzaamheid. Er moeten bij onze leveranciers steeds plannen zijn om in de toekomst ecologischer te gaan werken. Onze hoofdleverancier Bosteels is bijvoorbeeld bezig met zijn vrachtwagens te voorzien van elektrische koel-motoren die geen CO2 uitstoten. We willen partners waar we een verschil mee kunnen maken.

Krijg je van al dat lekkers ook honger? Kom naar De Frietist of bestel eenvoudig onlineen proef de versheid en de kwaliteit van onze gerechten! Wedden dat je nooit nog een andere frituur gaat kiezen?
Tot binnenkort!

 

Thuislevering? Ook hier gaan we voluit voor ecologisch!

Ons verhaal
© 2023 De Frietist
Privacy- en cookiebeleid

Website op maat by Digital Leader