VANDAAG OPEN {{VAN}} {{startHour}}u{{startMinute}} TOT {{endHour}}u{{endMinute}}
Placeholder Text
Bestellen

Een kijkje achter de schermen van De Frietist 2.0!

Een nieuw jaar luidt het begin van een nieuw pand, een nieuw assortiment en nieuwe infrastructuur! Bij De Frietist zetten we onze klanten altijd centraal, zelfs als dat betekent dat we afscheid moeten nemen van ons oude ‘frietcontainer’. Eind februari - begin maart is het zover! We nemen je graag mee achter de schermen van dit groots avontuur!

Na 17 jaar een ‘frituur’ uit te baten en steeds te innoveren, komen we een aantal uitdagingen tegen. We anticiperen, denken proactief mee met onze klanten en proberen elke situatie te schetsen. Op die manier willen we als frituur van de toekomst onze servicelevel naar een ongekend niveau boosten!

Laadpalen en parking

Om de buurtbewoners niet te hinderen voorzien we een parking voor onze klanten! Deze parking krijgt bovendien laadpalen om in onze (en eventueel ook jouw) elektrische noden te voorzien. Bovendien is het een bestuurbaar systeem die we zelf kunnen instellen om de elektriciteitsbehoeften gemakkelijk te kunnen aanpassen aan het type wagen, maar ook om de snelheid van het laden en het maximale laadvermogen te beheren. Onze installatie is er op voorzien om zo weinig mogelijk elektriciteitspieken te veroorzaken. Het klinkt allemaal als toekomstmuziek, maar bij De Frietist willen we steeds groener en toekomstgerichter aan de slag gaan!

Ons assortiment

In ons assortiment gaan we méér dan alleen uitbreiden met bijvoorbeeld een vegetarische en vegan frituuraanbod. We koken nu eenmaal graag en we willen daarom een kaart met veel verse bereidingen. Daar is natuurlijk plaats voor nodig: plaats om voor te bereiden, te stockeren en te serveren. Daarom hebben we een spiksplinternieuwe keuken met revolutionaire installaties geïnstalleerd met een gekoelde werkplek en een giga-koelcel. Door onze keuken te scheiden in een ‘voorbereidingen’-deel en een ‘service’-deel hebben we een ideale manier gevonden om topkwaliteit aan topsnelheid te leveren! Geniet trouwens nu al van ons traiteurservice ‘Het Fornuis’ op al jouw events. Huh?! Je leest het goed: je kan vanaf nu De Frietist gewoon inhuren!

Het progress-centrum kan nog veel meer!

We willen klaar staan, altijd en overal voor nieuwe uitdagingen. We willen onszelf altijd opnieuw heruitvinden en staan open voor verbeteringen. In ons nieuwe frituur willen we dan ook graag extra ruimte voorzien voor opleidingen, evenementenmateriaal, plaats om te brainstormen over side-concepten en om nieuw gerechten te verzinnen. 

Slotwoord

Mensen verwennen is onze passie! We werken graag hard voor onze klanten. En dat vraagt investeringen, heel grote zelfs. 2022 zal met alle innovaties de grootste lening met zich meebrengen die we ooit hebben afgesloten. Tijdens het plannen bestelden we al het nodige materiaal, zonder te beseffen dat onze leverancier ooit zo’n grote friteuse heeft gebouwd. De grootste friteuse van België gaat dus in Kortenberg staan, fier en beangstigend tegelijkertijd. Maar we hebben er zin in! Geef ons wat inwerktijd en we zorgen voor een ongeziene service! 

Groetjes, 
Sven
 

Thuislevering? Ook hier gaan we voluit voor ecologisch!

Ons verhaal
© 2023 De Frietist
Privacy- en cookiebeleid

Website op maat by Digital Leader