VANDAAG OPEN {{VAN}} {{startHour}}u{{startMinute}} TOT {{endHour}}u{{endMinute}}
Placeholder Text
Bestellen

‘Ons Fornuis’ breidt uit

Het is niet onopgemerkt gebleven: De Frietist heeft een gigantische metamorfose ondergaan op vlak van infrastructuur en aanbod. Niet alleen de keuken heeft een make-over gekregen, ook de menukaart is uitgebreid met nieuwe, huisbereide gerechten van ‘ons fornuis’. Jawel, De Frietist is méér dan enkel een frietist geworden! Ons ijzersterk team van gepassioneerde chefs zal naast Belgische delicatessenfrietjes ook speciale pizza’s, rijstgerechten, visgerechten,... serveren. Benieuwd naar al dat nieuws? We nemen jullie mee in een exclusieve kijk achter de schermen!

De Frietist is méér dan alleen een ‘frietist’ dankzij ‘ons fornuis’

Als hardwerkende Belg verdienen we allemaal het beste. De service van De Frietist is daarom naar een hoger niveau getild. Dat betekent: een snellere en warmere bediening bij je volgende bestelling! Maar één zaak is niet veranderd: net zoals 17 jaar geleden staan we ook vandaag met een brede glimlach en vol passie klaar om je frietervaring onvergetelijk te maken! 

Niet alleen de service kent een make-over,de menukaart is ook aangepast! In de vernieuwde, grotere keuken hebben onze chefs meer plaats om nieuwe, speciale gerechten uit te werken. Gaande van warme klassiekers uit grootmoeders keuken tot hippe gerechten, allemaal op smaak gebracht met het geheime ‘Frietist-sausje’.

Heb je zelf leuke ideeën om onze kaart of service te verbeteren? Wij horen je suggesties graag binnenkomen! 

 

De Frietist, nog duurzamer

De Frietist serveert en presenteert de Belgische frietcultuur op een ongezien niveau. Ons sterkste punt, en hetgeen we het leukst vinden, is dat we ons steeds blijven verbeteren in kwaliteit en service. Dit willen we blijven verwezenlijken! Helaas heeft de inflatie het leven duurder gemaakt en hier kan niemand onderuit. Energie, oliën en vetstoffen zijn buiten de normen gestegen.

Om iedereen de kans te geven om bij De Frietist te blijven bestellen, hebben we daarom een oplossing bedacht. We hebben de grootte van onze porties aangepast, waardoor we het totale aankoopbedrag kunnen beperken, en ook duurzamer kunnen omgaan met eten.

 

De strijd tegen voedselverspilling

Iedereen draagt zijn steentje bij voor het milieu: verwarmingen worden efficiënter ingesteld, de auto wordt vaker ingeruild voor de fiets,... . Ook bij De Frietist willen we nog ecologischer en duurzamer worden. We hebben nu al een aantal jaren geen vervuilende verpakkingen meer, maar we gooien nog te veel eten weg. Voedselverspilling is iets wat iedereen aanbelangt en daarom hebben we een aantal initiatieven op poten gezet. 

Bij elke portie frieten noteren we nu nauwkeurig voor hoeveel personen deze bedoeld is. We zetten ook halve snacks zoals frikandellen en bouletten op de kaart voor de kleine hongertjes. Zo bestel je exacter en kun je 2 halve snacks kiezen als je nood hebt aan variatie.

 

Tijd besparen

Bij De Frietist bieden we onze klanten het meest waardevolle ter wereld: TIJD. Dankzij de metamorfose van de keuken kunnen we frietjes na bestelling aan de kiosk aanbieden binnen de 5 à 10 minuten, zelfs op het drukste moment van de week. Je kunt natuurlijk ook online bestellen: plaats je bestelling voor afhaal online en kies vervolgens een tijdstip van 15 min verder. Binnenkort volgt er ook een update van onze app, waardoor wachttijden nog korter worden. Hierover later meer! 

 

Zin gekregen om al onze nieuwigheden uit te proberen? Geef de  code ‘weloveyou2’ in bij je online bestelling en ontvang  10% korting op je eerstvolgende bestelling. Deze actie is geldig tot 01/07/2022. Wij kijken er alvast naar uit om je met passie en goesting te servicen! Tot snel! 

Groetjes,

Sven

Thuislevering? Ook hier gaan we voluit voor ecologisch!

Ons verhaal
© 2023 De Frietist
Privacy- en cookiebeleid

Website op maat by Digital Leader