VANDAAG OPEN {{VAN}} {{startHour}}u{{startMinute}} TOT {{endHour}}u{{endMinute}}
Placeholder Text
Bestellen

Uur verlaten?

U kan uw uur na het plaatsen van uw bestelling niet meer zelf aanpassen. Wij kunnen uw uur nog aanpassen als u ons tijdig contacteert via de chat. 20min voor het gekozen tijdstip zijn wij alvast begonnen aan het bereiden van uw bestelling. Niemand gooit graag eten weg, daarom wordt het geapprecieerd dat de bestellingen die al bereiden worden, niet meer wijzigen van uur.

 

Uur vervroegen?

Vanaf juli 2022 hebben wij heel wat veranderingen doorgevoerd. Hierdoor leveren wij standaard iets vroeger dan het gekozen tijdstip en komen wij zelden te laat. Je kan, in het beste geval, uw bestelling vervroegen. Vermits wij met tijdsloten werken is het niet altijd mogelijk om bestellingen erbij te nemen op een tijdslot dat al volzet is. U kan ons steeds contacteren via de chat en we doen ons best om het mogelijk te maken. We beantwoorden of bevestigen uw vraag sowieso, zodat u transparant op de hoogte is van de stand van zaken.

 

Uur afhaal aanpassen?

U kan uw uur voor afhaalbestelling niet zelf vervroegen of verlaten. Neem hiervoor contact op met de chat, dan passen we dit zeker aan!

Thuislevering? Ook hier gaan we voluit voor ecologisch!

Ons verhaal