De Frietist wordt 18 jaar!

Lieve vrienden,


Deze maand is een bijzondere maand, want de frituur viert zijn 18e verjaardag! Het voelt als gisteren dat ik als tiener begon met het verkopen van frietjes op de hoek van de straat, en nu ben ik hier samen met mijn team, 18 jaar later, nog steeds aan het doen waar ik van houd.

Het is een hele reis geweest om te komen waar we nu zijn. Ik ben zo dankbaar voor alle steun die ik door de jaren heen heb gekregen van mijn klanten en de lokale gemeenschap. Samen hebben we van mijn frietkraam een geliefd icoon gemaakt in de buurt. Het is een plek geworden waar mensen samenkomen om te genieten van lekker eten en gezelligheid.

Het runnen van een bedrijf op zo’n jonge leeftijd was niet altijd gemakkelijk. Er waren momenten van twijfel en onzekerheid, maar ik heb altijd vastgehouden aan mijn passie voor lekker eten en mijn liefde voor mijn klanten. En het is die passie en liefde die me hebben geholpen om door te gaan en te groeien.

Ik wil mijn team bedanken voor hun harde werk en toewijding. Zonder hen zou ik niet zijn waar ik nu ben. Samen hebben we van mijn frietkraam een succes gemaakt, en ik ben dankbaar voor de steun en vriendschap die ik van hen heb ontvangen.

Ik kijk uit naar wat de toekomst nog in petto heeft voor het frietkraam. Ik hoop nog vele jaren te kunnen blijven verkopen waar ik van houd en mijn klanten te blijven verrassen  met nieuwe en smaakvolle gerechten. Bedankt voor het afgelopen 18 jaar, en laten we er samen nog vele mooie jaren aan toevoegen!

Met vriendelijke groet,

De Frietist

ACTIE

Gebruik de code CELEBR18 bij jou twee volgende bestellingen om van een korting van 9% te genieten (bij aankoop van min. €18). Geldig van 01-03-2023 t.e.m. 31-03-2023.