Veelgestelde vragen

Heel uitzonderlijk kan je een bericht krijgen van annulatie, het kan zijn dat we even een internet-onderbreking hebben gehad waardoor uw bestelling onze kassa niet bereikte, is uw bestelling betaald? Is het bedrag van uw rekening? Dan hebben we uw bestelling zeker ontvangen op ons bestel-platform en kunnen we deze zeker wel bereiden, je mag steeds via onze chat een bevestiging vragen. Meestal hebben we wel een sms verstuurd om u te informeren.

De meeste mensen eten tussen 18u en 20u.
In het weekend worden meer frietjes gegeten.
Op vrijdag bakken wij 7x zoveel frietjes dan op maandag.

Je kan op voorhand bestellen bij ons.
Onze capaciteit is exact verdeeld in tijdsblokken.
Reserveer dus op tijd uw afhaal- of bezorgtijdstip, zo moet je zelfs op een vrijdag niet meer wachten op uw bestelling.
98% zijn we accuraat. Vanaf juli 2022 gaan we nog acurater worden, we gaan voor 100% transparantie.

U hebt gekozen voor afhaal, maar dit moet een levering zijn. Menselijke fouten bestaan, wijzelf maken ook fouten. Contacteer ons tijdig via de chat met de nodige informatie, zo proberen wij uw levering rond uw gekozen afhaaluur te leveren. Wij gaan zeker ons best doen om dit alsnog te leveren, maar aangezien onze leveringscapaciteit netjes is ingesteld hebben wij meestal niet zomaar een chauffeur ter beschikking. Was uw afhaal al klaar? Wij zullen zeker uw bestelling warm houden met onze warmhoudtoestellen. We doen er alles aan om deze bij de volgende levering in uw buurt mee te geven.

In iw bevestingingsmail staat of u gekozen hebt voor afhaal of bezorging.

Uur verlaten?

U kan uw uur na het plaatsen van uw bestelling niet meer zelf aanpassen. Wij kunnen uw uur nog aanpassen als u ons tijdig contacteert via de chat. 20min voor het gekozen tijdstip zijn wij alvast begonnen aan het bereiden van uw bestelling. Niemand gooit graag eten weg, daarom wordt het geapprecieerd dat de bestellingen die al bereiden worden, niet meer wijzigen van uur.

 

Uur vervroegen?

Vanaf juli 2022 hebben wij heel wat veranderingen doorgevoerd. Hierdoor leveren wij standaard iets vroeger dan het gekozen tijdstip en komen wij zelden te laat. Je kan, in het beste geval, uw bestelling vervroegen. Vermits wij met tijdsloten werken is het niet altijd mogelijk om bestellingen erbij te nemen op een tijdslot dat al volzet is. U kan ons steeds contacteren via de chat en we doen ons best om het mogelijk te maken. We beantwoorden of bevestigen uw vraag sowieso, zodat u transparant op de hoogte is van de stand van zaken.

 

Uur afhaal aanpassen?

U kan uw uur voor afhaalbestelling niet zelf vervroegen of verlaten. Neem hiervoor contact op met de chat, dan passen we dit zeker aan!

Bekijk hier of we vandaag vertraging verwachten. Natuurlijk bestaan er noodgevallen zoals pech op de weg, defecte toestellen, mensen die onwel worden… Daarom dat wij via deze weg onze stiptheid van het moment updaten, bij eventuele noodgevallen. Normaal is alles mooi afgesteld zodat we jullie stipt kunnen bedienen. Bij noodgevallen houden we jullie op deze manier op de hoogte. Je kan deze link bekijken om alvast even te controleren of er eventuele vertraging is. Wij streven ook steeds naar stipte leveringen en wij hebben de grootste aanpassingen ooit gedaan in juli 2022, dus verwachten wij buiten noodgevallen weinig kans op vertragingen.

https://mailchi.mp/2e219df0ad07/defrietist-live

Wij leveren in groot Kortenberg, Herent en deelgemeenten, Steenokkerzeel en deelgemeenten, Bertem en deelgemeenten, Tervuren en deelgemeenten, Zaventem en deelgemeenten, maar als de website uw adres niet aanvaardt, dan is uw adres hoogstwaarschijnlijk te ver gelegen voor ons om u kwalitatief te kunnen bedienen. We hebben onze leveringszone nogmaals herbekeken in juli 2022. Uit ervaring weten we dat sommige delen van de dorpen rondom ons te ver gelegen zijn. Je kan op de foto zien of uw adres degelijks binnen de cirkels past.
Groot-Kortenberg kan bestellen vanaf 15 euro, de dorpen rondom vanaf 20 euro.
Druk op deze link en bekijk hier de verschillende zones: https://mailchi.mp/f2734a45de99/uitleg7zones

Na het succesvol plaatsen van een bestelling krijgt u een bevestigingsmail. Heeft u toch geen mail ontvangen, dan zit de mail eventueel bij uw reclame/spaminbox. Is het geld van uw rekening, dan is uw bestelling hoogstwaarschijnlijk gelukt. U mag ons steeds een bericht sturen via de chat. Het moment dat wij uw ticket afdrukken, betekent niet dat we deze direct klaarmaken, maar dan ontvangt u een link om onze livepagina te kunnen raadplagen voor eventuele vertragingen! U ontvangt een sms vanaf het moment dat de chauffeur naar u vertrekt. In deze sms staat een link om de chauffeur exact te kunnen volgen. Net voordat de chauffeur bij u aankomt, krijgt u nog een sms met het telefoonnummer van uw bezorger. Heeft u geen mail of sms ontvangen, dan is uw telefoonnummer waarschijnlijk foutief ingevoerd.

Als je bestelling betaald is, is deze 99,999% in orde. Heel soms komt deze bestelling toch niet door: wacht je langer dan 20 minuten, dan hebben we deze misschien niet gekregen of zitten we met een noodsituatie.
Je krijgt ook een bevestigings email van ons, kijk ook bij spam/reclame in je inbox.

Onze excuses, dit is zeker niet onze bedoeling! Stuur onmiddellijk via de chat wat we vergeten zijn alsook naar waar we dit moeten brengen. Dit krijgt de hoogste prioriteit om uw genietmoment te garanderen. Zijn wij te veel vergeten en is het ver? Dan brengen wij uw volledige bestelling opnieuw. Zeker en vast bedankt om dit te melden, wij onderzoeken steeds onze fouten om onze werking steeds bij te sturen en onze menselijke fouten steeds te reduceren. We zullen de camera’s bekijken, we filmen heel onze werking om nauw te bekijken waar wij menselijke fouten maken. Indien het voor u niet meer onmiddellijk gebracht moet worden, geven we dit door aan de administratie en zorgen we voor een compensatie binnen de 8 dagen. Wij maken eenmaal per week tijd om deze zaken te verwerken.

U heeft dubbel besteld, of u hebt het vermoeden dat u dubbel heeft besteld. Is het bedrag tweemaal van uw rekening gegaan dan heeft u effectief dubbel besteld. Verwittig ons tijdig via de chat dat we maar een van de twee bestellingen moeten leveren, alsook dat we de capaciteit van dit tijdslot kunnen verhogen zodat wij een fullhouse hebben waar alles op berekend en voorzien is. Wij kunnen dan het bedrag van de dubbele bestelling omzetten in een kortingscode en geven dit door aan de administratie. U ontvangt uw code binnen de 8 dagen. Aangezien er een online transactie is geweest, zijn wij ook verplicht aan commissies van de verschillende platformen in functies.  Om terug gebruik te maken van het volledige bedrag is een kortingscode de voordeligste oplossing. Terugbetalingen van de dubbele bestelling – de aangerekende commissies is de minst voordelige oplossing.

Onze chefnote is een handige tool om speciale boodschappen aan de chef door te geven, zoals glutenvrij, zaken die apart verpakt moeten worden, instructies in verband met eventuele omleidingen etc. voor onze bezorger. Aangezien wij voor een massa mensen eten maken, kunnen wij onmogelijk voor elke klant specifieke handelingen uitvoeren. Onze kaart is zo opgesteld, zodat u de courante zaken kan aanduiden, zoals geen ajuin, augurk… We kunnen niet garanderen dat we de chefnote altijd lezen vermits alles hier zo ontzettend snel gaat en we deze soms over het hoofd zien. Als het gaat over burgers, kan je kiezen voor zelf een burger samen te stellen, met keuze uit een aantal ingrediënten en sauzen. Alleen op deze manier kunnen we u garanderen dat uw gerecht eruitziet zoals u het wenst. Onze excuses dat wij soms over uw chefnote lezen.

Natuurlijk mag u bij ons bijbestellen. U kan na het plaatsen van uw bestelling zelf niets meer toevoegen aan uw bestelling. U moet een afhaalbestelling plaatsen, omdat hier het minimumbedrag lager is en bijbestellingen meestal niet groot zijn. Op deze manier kan je bijbestellen en is het bij ons ook boekhoudkundig in orde. Vergeet ons niet te contacteren via de chat, anders maken wij uw bestelling afhaal, als afhaal en zal deze niet geleverd worden.  Contacteer ons zeker tijdig via de chat dat er een extra bestelling zal bijkomen, zodat uw bestelling nog niet onderweg is. Is deze toch al onderweg dan zal je een extra levering bestelling moeten plaatsen alsook het minimumbedrag hanteren, nieuw tijdslot kiezen. We kunnen niet garanderen dat we deze onmiddellijk kunnen brengen, maar als u ons contacteert via de chat gaan we dit zo snel mogelijk in orde proberen brengen.

Wacht je langer dan 20 minuten dan het gevraagde tijdstip?
Is het bedrag van jouw rekening gegaan?
Heb je een bevestiging email gekregen?
Zo ja..
Dan komt het toch in orde.
Is het vrijdag tussen 18u en 20u? Dan kunnen we uitzonderlijk een beetje vertraging oplopen.
Stuur ons via Facebook chat en dan kijken we het even na, voor het geval dat er misschien toch iets mis is gegaan.
Bekijk hier via deze link of er uitzonderlijke vertraging gemeld is
 

Controleer of u een bevestiging heeft ontvangen via email, welk uur en welke datum? Betaalbewijs mag u altijd doorsturen, zo kunnen we dit administratief in orde brengen binnen de 8 dagen.

Heeft u een bestelling geplaats en nooit ontvangen? Er is ergens iets misgelopen. Of te wel is deze bestelling niet betaald, eventueel is het bedrag gereserveerd bij u bankinstelling maar heeft onze bank niet bereikt waardoor de bestelling niet is doorgekomen. Dit is spijtig, iets bestellen en niet ontvangen is voor niemand leuk. Zeker niet als het iets is om een hongerige maag te voeden. We onderzoeken dit zeker en vast verder. We vinden dit ook niet leuk en proberen oplossingen te vinden om dit ook op te lossen.

Een weinig voorkomende fout is dat u besteld heeft voor de dag erna. Wij krijgen deze bestellingen nog niet in onze kassa en kunnen deze dus ook niet bereiden.

U kan ons 24/7 bereiken via onze chat. Er zijn een aantal mensen die 24/7 meldingen krijgen over eventuele vragen. We doen dan ook ons uiterste best om u een antwoord te bieden. Onze chatbox is er ook om jullie toch de meestgestelde vragen te beantwoorden. Zelfs als onze chatbox met jou communiceert is er nog altijd een persoon die meeleest. Als wij zien dat onze chatbox u voldoende heeft geïnformeerd gaan wij geen verdere informatie geven. Wij hebben onze telefonische communicatie naar chat geëvolueerd. Wij kunnen zelfs met meerdere personen samen chatten, terwijl telefonisch dit maar per persoon gaat. Aangezien ons chatsysteem geen bezette toon heeft, kan u ons met 100% zekerheid bereiken. Wij hebben verschillende tablets om u bericht onmiddellijk door zoveel mogelijk mensen te laten opmerken. Zo kunnen wij u ook onmiddellijk een antwoord bieden. Via chatsystemen is uw vraag onmiddellijk geregistreerd en al de informatie genoteerd. Zo ontstaan er geen misverstanden. De meeste informatie vindt u ook op onze website bij veelgestelde vragen. Zijn er toch niet dringende, maar specifieke vragen, dan kan u een mail sturen. Deze worden wekelijks verwerkt en we zullen ervoor zorgen dat u hierop antwoord krijgt. Niet dringende vragen via de chat worden na de service beantwoord zodat de dringende zaken tijdens de service prioritair behandeld worden. Met de chatfunctie kunnen we op ons tempo de band stilleggen, om u dan verder te helpen, terwijl we met een telefoon direct moeten opnemen en focus verliezen op wat we aan het doen zijn. We hebben onderzocht dat telefoneren en werken veel moeilijker is dan chatten en werken. Wij hebben hierdoor minder afleiding, want elke kleine afleiding kan zorgen voor een enorme vertraging. Wij begrijpen dat het soms onpersoonlijk overkomt maar u zal snel ondervinden dat u veel beter geholpen wordt. Wij zijn er nog steeds voor u en zullen er altijd voor u blijven!

Soms moet je gewoon eens refreshen , technologie heeft soms een nieuw commando nodig.
Het kan ook zijn dat onze capaciteitslimiet bereikt is, dan kan je nog steeds ter plaatse een bestelling komen plaatsen op onze kiosk. 

Als u niet kan bestellen, kan dit verschillende oorzaken hebben:

 • Verwijder alles uit je winkelmandje en sluit de app, probeer opnieuw.

Webshop: pagina refreshen. (zie screenshot)

 • Bestellen als gast of een account maken?

Wij raden u aan een account te maken, kan u ook aanduiden dat wij u informatie mogen sturen. Alsook ontvangt u af en toe kortingscodes of extraatjes.

Klik op inloggen, maak account. Telefoonnummer is verplicht, gelieve uw Gsm-nummer correct in te voeren want wij houden u op de hoogte via SMS als wij vertrekken met uw bestelling. Wij kunnen u ook snel contacteren indien we vragen hebben in verband met uw bestelling.  Voer je gegevens in. Ga naar je mailadres, je ontvangt een mail om je account te activeren. Klik op activeer account. Nadien staat er dat uw account geactiveerd is.

Welcome tot he club van onze vaste klanten!

Als gast, voer je jouw bestelling in en klik je op winkelmandje. Bij het afronden van de bestelling vraagt de app of webshop om te bestellen als gast of om in te loggen.

 • Mijn product is niet beschikbaar?

Wij voeren regelmatig updates uit naar onze menu en instellingen om het steeds beter te doen. Hierdoor krijgt het artikel een nieuwe positie in de menulijst. Onze app meldt dan dat ons product niet beschikbaar is.  Na zo een update moet elke klant zijn winkelmandje leegmaken en de app sluiten om opnieuw te beginnen.

 • Afhaal of levering kiezen
 • Uur kiezen: tweemaal (zowel uurzone als specifieke tijdslot) 
 • Adres aanduiden/klikken: zowel adres invoeren als selecteren, omdat sommigen mensen verschillende adressen hebben.
 • Onderaan verandert je balk van grijs naar zwart, dan kan je deze bestelling plaatsen
 • Minimum 15euro
 • Soms bij de betaling loopt er iets mis. Als je op mollieaccount geraakt om te betalen en het lukt daar niet dan ligt het aan de bank die eventueel een technische storing ondervindt. Probeer dan eens met een andere online betaalmethode. Als dit niet lukt, dan zal de storing waarschijnlijk bij mollie (betaalplatform) liggen. Het zou leuk zijn, als u dit aan ons kan melden zodat wij supports kunnen bereiken. Het platform weet dit meestal snel en dit wordt meestal snel verholpen. Tijdens piekmomenten kunnen wij onmogelijk uw bestelling via de chat aannemen. Buiten de piekmomenten kunnen we u wel verder helpen via de chat, uitzonderlijk cash betalen of via PayConiq. Gelukkig vallen technische problemen bij betaalplatformen weinig voor.
 • Is uw bestelling betaald, dan is uw bestelling gelukt.

Bekijk de video om te bestellen via de website of de video om te bestellen via de app

Jouw online bestelling is 95% klaar op het gevraagde tijdstip, bij piekmomenten kan er 15 min vertraging zijn.

Momenteel, juli 2022, zijn wij al aan het testen met vegangerechten. We hebben hier meer tijd voor nodig dan voorzien. Als we iets doen willen we het goed onderzoeken alsook goed uitvoeren. Het is logisch dat dit apart moet lopen van de huidige authentieke frituur. We zijn ervoor aan het zorgen dat dit vlekkeloos kan verlopen. We houden jullie op de hoogte wanneer het zover is, want we begrijpen de vegan-community heel goed. We willen niet zomaar iets op de kaart zetten, we willen met deze alternatieve producten ook echt lekker eten maken zoals we dat al jaren doen. Wij maken alleen gerechten die wij zelf ook willen maken. Wij zullen er dus voor zorgen dat het niveau van smaak evengoed is als het niveau waar we nu op werken. Het is moeilijk omdat het nieuw is en niet zomaar lekker is. De lekkere vegangerechten met ondertussen al jarenlange duurzame verpakkingen en de meest ecologische transportmiddelen zou het vervolledigen.

Voorlopig, juli 2022, kan je niet ter plaatse eten. Wij hebben elke ruimte omgetoverd naar een service keuken om vooral lekker eten te maken en jullie allemaal tijdig te kunnen bedienen. We zijn een project aan het uitwerken om u een aantrekkelijk terras aan te bieden. We hebben nog de nodige vergunningen aangevraagd. We zullen hierover voldoende communiceren.

Voorlopig, juli 2022, kan je niet ter plaatse eten. Wij hebben elke ruimte omgetoverd naar een service keuken om vooral lekker eten te maken en jullie allemaal tijdig te kunnen bedienen. We zijn een project aan het uitwerken om u een aantrekkelijk terras aan te bieden. We hebben nog de nodige vergunningen aangevraagd. We zullen hierover voldoende communiceren.

Je mag buiten aan onze frituur wachten. We zijn stipt klaar op je gevraagde tijdstip, wees op tijd.
 
Je kan de functie “parking pick up” kiezen, zet dan wel in de chefnotes uw kleur en type wagen, zo brengen we het tot aan uw auto.
 
Je kan wachten aan onze proefbar, hier gaan wekelijks leuke drankjes gepresenterd worden, dit is ontworpen om te proeven tijdens het wachten.

Je kan zelf een bestelling plaatsen op onze nieuwe kiosk, deze werkt alleen met bancontact, we kunnen  u wel begeleiden als je dit nodig vind.

We kunnen ook handmatig bestellingen opnemen met bancontact of cash.

Bij promocode onderaan in uw bestelling in uw winkelmandje kan u uw kortingscode invoegen. Druk op controleer pas dan zie je onderaan in het balkje dat uw bedrag is aangepast. Let op voor hoofdletters en spaties, de code moet exact zijn. (foto)

Wij hebben glutenvrije rundssaté, frikandel, curryketchup, tomatenketchup en frietjes. Wij bakken deze snacks dan ook bij de frietjes, dit is uitzonderlijk, dus moeten wij zeker en vast op de hoogte gebracht worden. De glutenvrije frikandellen staan niet op de kaart, maar je kan deze bestellen door een gewone te kiezen en in de chefnote herhaaldelijk en duidelijk te verwittigen dat u een glutenvrije snacks wil. Stuur ons via chat zeker een berichtje dat u besteld heeft en glutenvrije producten wenst, dan doen wij het nodige!

Als wij uw bestelling kunnen vervroegen of verlaten kan het alleen per interval van uw zone. Wij werken met verschillende tijdsloten in de verschillende zones. Per zone hebben we verschillende tijdssloten. Hierdoor kan het dat u voor uw zone niet kan kiezen voor een bepaald tijdstip. Wij zorgen ervoor dat de zones met de ruimste tijdsloten zeker op tijd geleverd worden. (vb. kan je enkel 17u of 18u kiezen, dan zullen wij voor of stipt op tijd leveren) Als je tijdens elk kwartier kan kiezen, zou er een opstopping ontstaan. Door minder keuze aan te bieden in tijdsloten kunnen wij de capaciteit per tijdslot verhogen. Je kan dus met meerdere mensen samen een tijdslot kiezen t.o.v. vroeger, zo maken we meer mensen gelukkig tijdens piekmomenten. We hebben dit goed geanalyseerd en op deze manier is iedereen binnen het uur bediend.

Soms zien wij klanten met meerdere profielen en dan begin je eigenlijk altijd opnieuw, dit is uitzonderlijk en dan moeten we dit doorgeven aan de support van ons platform. Gelieve uw mailadres en naam zeker door te geven aan onze administratie via onze chat. Wij geven dit binnen de 8 dagen door aan het platform en wachten dan op het antwoord van het platform. Het is voor ons een evidentie dat wij uw spaarpunten manueel bijvoegen op uw klantenkaart na het onderzoek.

U heeft besteld als gast? Dan heeft u geen klantenkaart.

U bestelt vanuit een andere zone dan Groot-Kortenberg? Wij hebben onze zones opgedeeld begin juli 2022, dit zorgde voor wat fouten. We hebben daarom ook gekozen om in ons mailbericht van juli een kortingscode van 10% te geven voor 3 bestellingen omdat we IT-gewijs deze punten niet allemaal konden overzetten dus kozen we voor deze correcte compensatie. U heeft waarschijnlijk gelijk, maar soms wordt de korting automatisch doorgevoerd, waardoor u niet heeft opgemerkt dat het bedrag aangepast is.

U kan uw bestelling zeker en vast annuleren want wij begrijpen dat er plotse situaties zich kunnen voordoen. Het wordt geapprecieerd en aangeraden indien u dit enkele uren voor uw bestelling meld, via de chat, zodat we ook onze capaciteit kunnen aanpassen om terug een volledige berekende fullhouse te bereiken. Bestellingen die nog niet aan het bereiden zijn, kunnen geannuleerd worden. Wij gaan deze niet bereiden, maar aangezien we verbonden zijn aan verplichtingen en commissies die aangerekend worden, kunnen wij het bedrag niet terugstorten. Wij zorgen wel voor een kortingscode van het volledige bedrag. Om van uw volledige bedrag te kunnen genieten kunnen wij enkel een kortingscode aanbieden. Wilt u toch een terugbetaling, dan zijn wij boekhoudkundig genoodzaakt om daar 15% administratiekosten af te trekken. Bestellingen die al bereiden zijn, kunnen niet geannuleerd worden.

Neen, onze online platformen hebben nog geen functie hiervoor. We zullen hierover communiceren indien hier verandering in komt!

Heel leuk dat je geïnteresseerd bent om ons dynamisch team te versterken. Wij kijken ook uit om leuke, enthousiaste mensen te laten meewerken aan onze innoverende zaak. Om u interesse te registreren, vragen wij u om ons formulier in te vullen via onze website. Zo beland je in de lijst van de geïnteresseerden. 6 keer per jaar, nodigen wij alle sollicitanten samen uit voor kennis te maken. Daar zullen wij ook noteren hoeveel en wanneer u bij ons kunt werken. Zo kunnen we daarna de ontbrekende profielen vlug bereiken. We zijn een steeds groeiend bedrijf, wij werken met boeiende mensen met verschillende interesses en studies dus kan het soms snel gaan. Je moet geen schrik hebben van deze lijst. Graag tot binnenkort!

Heel ons team kan u helpen, indien u iemand specifiek wil spreken, kan dit best na de service. Tijdens de service is het moeilijk om iemand uit zijn werkzone weg te nemen. Wij kunnen u na de service bellen of thuis langskomen, tenzij het noodzakelijk dringend is. Onze hedendaagse frietbusiness is enorm complex geworden, waardoor de minste afleiding kan zorgen voor enorme vertraging. We werken het best zonder afleiding!

Bekijk ook het antwoord bij “Hoe kan ik jullie bereieken?”

Als u nog geen antwoord heeft ontvangen binnen de 8 dagen, dan zijn we dit vergeten doorgeven aan de administratie. Onze excuses, we geven dit nu direct door aan onze administratie als u het (opnieuw) vraagt via onze chat. Misschien heeft u onze kortingscode over het hoofd gezien. We werken vooral met kortingscodes omdat het alleen op deze manier boekhoudkundig aanvaard wordt.

Vanaf 14 juli 2022 hebben we ons bezorggebied ingedeeld in 7 zones, zo kunnen we de capaciteiten om te bestellen afzonderlijk instellen, zo kunnen we iedereen beter bedienen tijdens de piekmomenten en volledig transparant zijn over de aflevering van uw bestelling.

We zullen ons steeds blijven aanpassen om onze service te optimaliseren.

Op deze foto kan je de verschillende zones samen op de kaart zien

Via deze link kan je opzoeken in welke zone uw adres zich bevindt.

Elke dag van 17u-21u, vrijdag tot 22u.
Zon- en feestdagen open.
25 en 31 december gesloten
01 januari gesloten
 
 • Als je om 20u50 nog een bestelling wil plaatsen om te leveren dan kan je dit alleen de dag erna aanduiden. Afhaal lukt tot 20u55. Stuur ons desnoods een berichtje voor 21u en dan kunnen we het manueel nog in orde brengen.
Ja, we kunnen u helpen bij het organiseren van mini-party’s, feestjes tot +-20 personen.
We bereiden dit steeds uit in de toekomst.
Stuur ons via info@defrietist.be en we kunnen soms zelfs binnen de 24h  ter plaatse zijn.
Meer info over deze formules vind je op deze link

Alleen cash ter plaatse bij een manuele opgevraagde bestelling. De kiosk werkt enkel op bancontact en online is ook altijd online betalen alvorens een bestelling doorkomt. Online is het onmogelijk een bestelling cash te betalen, vermits de bestelling pas in ons systeem komt na een online betaling.

Wij gebruiken een mengeling van plantaardige olie en rundsvet. Rundsvet wordt al jarenlang gebruikt door de typische smaak. Plantaardige olie zorgt ervoor dat het smeltpunt van ons vet lager dan uw eigen lichaamsvet waardoor u dit beter verteerd. U krijgt de smaak van typische Belgische frituur, maar zonder blok op de maag. We hebben al honderden combinaties getest in het verleden, deze blijft binnen de formule. We zijn ook volledige plantaardige olie aan het testen, om binnenkort naast ons authentiek gamma ook vegan-gamma aan te bieden (bekijk informatie vegan, bij veelgestelde vragen)