Status

Welkom op onze Frietist status page.

HUIDIGE STATUS:

Beste gewaardeerde klant,

We zijn verheugd u te laten weten dat we meer dan 95% van onze leveringstijden GEEN VERTRAGINGEN hebben. We houden deze pagina up-to-date en zullen onmiddellijk informatie verstrekken als er enige vertraging optreedt.

Met meer dan 5 jaar ervaring, geavanceerde systemen en een toegewijd team met een uitgebreid wagenpark, zijn we goed voorbereid om uw bestelling snel en efficiënt te verwerken. Het is echter belangrijk op te merken dat vertragingen soms onvermijdelijk zijn vanwege onvoorziene situaties die onze capaciteit tijdelijk kunnen beïnvloeden. Hier zijn enkele van deze situaties:

-Bestellingen voor afhaal die uiteindelijk bezorgd moeten worden, om voedselverspilling te voorkomen brengen we deze snel.

-Onvoorziene pech op de weg kan onze bezorgtijden beïnvloeden, maar we werken er hard aan om eventuele onderbrekingen tot een minimum te beperken.

-In het geval dat een teamlid gewond raakt of zich onwel voelt, kan dit invloed hebben op onze capaciteit. De gezondheid en veiligheid van ons personeel hebben altijd onze hoogste prioriteit.

-Technische storingen of defecte apparatuur kunnen soms optreden. We streven ernaar om deze problemen snel op te lossen om onze service te herstellen.

-Af en toe kan een geplande systeemupdate op een ongelukkig moment vallen, wat tijdelijke hinder kan veroorzaken. We proberen deze updates zo min mogelijk tijdens drukke periodes uit te voeren.

Wij streven er voortdurend naar om uw ervaring zo probleemloos mogelijk te maken, maar we waarderen uw begrip als er zich onvoorziene omstandigheden voordoen. Uw tevredenheid staat voorop, en we zullen er altijd naar streven om eventuele vertragingen tot een minimum te beperken.

Dank u voor uw voortdurende steun en begrip.

WELK PROBLEEM:

Geen problemen

HOEVEEL VERTRAGING:

Alles netjes binnen de gevraagde 20min.