Ons Fornuis

Onze gerechten uit grootmoeders keuken

Bij Ons Fornuis kan je terecht voor heerlijke comfort food zoals je gewoon bent vanuit grootmoeders keuken. Lekkere gerechten, met liefde bereid en vol van smaak. Geen zin om te koken of even geen zin in frietjes? Dan bieden onze chefs je een uitgebreide keuze aan huisbereide gerechten, van verse steak tartaar tot overheerlijke pasta’s. Kortom, voor ieder wat wils!

Onze chefs

Ons Fornuis is een initiatief van onze chefs. Vergis je dus niet, want Ons Fornuis is een onderdeel van De Frietist, met dezelfde chefs, dezelfde kwaliteit en vooral dezelfde service, gewoon andere gerechten. Gerechten waar frietjes geen prioriteit zijn, maar zeker wel een optie ;).

Carte blanche

Bij Ons Fornuis zijn we open minded en vertrouwen we blindelings op de kwaliteiten van onze topchefs. Onze chefs zijn echte kenners van het vak en kunnen binnen Ons Fornuis hun creativiteit de vrije loop laten om nieuwe smaakbommen op jouw bord te toveren. Een gezonde teamgeest waarbij iedereen zichzelf kan zijn en zijn skills verder kan ontplooien, daar streven we naar. Dit alles, zowel tijdens als na de werkuren.

Traiteur

Geniet van ‘Ons Fornuis’-gerechten, gemaakt door dezelfde chefs, geleverd ter plaatse! Wij leveren honderden burgers, tientallen kilo’s huisgemaakte gerechten en duizenden frietjes.

  • Intense smaken doordat alles huisbereid is;
  • Verse, kwaliteitsvolle producten zoals in de frituur;
  • Betaalbare gastronomie;
  • Superflexibel: er zijn geen kleine lettertjes en wij leveren 7 dagen op 7
  • Capaciteit: 5 tot 1000 personen. Voor een schooltje hebben we bijvoorbeeld 600 burgers geleverd. 
     

Interesse? Contacteer ons via info@defrietist.be

Catering

Zin om uit te pakken met de Frietist als cateringpartner op jouw event? Ook dat is mogelijk! Je kan het team van De Frietist inhuren voor verschillende events zoals verjaardagen, bedrijfsfeesten en zelfs trouwfeesten. De Frietist kookt ter plaatse alle overheerlijke gerechten van de ‘Ons Fornuis’-kaart en bezorgt je gasten een unieke culinaire ervaring. Neem contact met ons op om het menu af te spreken en wij zorgen voor de rest: een vers en overheerlijk menu met een gepersonaliseerde service! Capaciteit: 20 tot 200 personen.