VANDAAG OPEN {{VAN}} {{startHour}}u{{startMinute}} TOT {{endHour}}u{{endMinute}}
Placeholder Text
Bestellen

Ons Fornuis

Onze gerechten uit grootmoeders keuken

Bij Ons Fornuis kan je terecht voor heerlijke comfort food zoals je gewoon bent vanuit grootmoeders keuken. Lekkere gerechten, met liefde bereid en vol van smaak. Geen zin om te koken of even geen zin in frietjes? Dan bieden onze chefs je een uitgebreide keuze aan huisbereide gerechten, van verse steak tartaar tot overheerlijke pasta’s. Kortom, voor ieder wat wils!

Onze chefs

Ons Fornuis is een initiatief van onze chefs. Vergis je dus niet, want Ons Fornuis is een onderdeel van De Frietist, met dezelfde chefs, dezelfde kwaliteit en vooral dezelfde service, gewoon andere gerechten. Gerechten waar frietjes geen prioriteit zijn, maar zeker wel een optie ;).

Carte blanche

Bij Ons Fornuis zijn we open minded en vertrouwen we blindelings op de kwaliteiten van onze topchefs. Onze chefs zijn echte kenners van het vak en kunnen binnen Ons Fornuis hun creativiteit de vrije loop laten om nieuwe smaakbommen op jouw bord te toveren. Een gezonde teamgeest waarbij iedereen zichzelf kan zijn en zijn skills verder kan ontplooien, daar streven we naar. Dit alles, zowel tijdens als na de werkuren.

Thuislevering? Ook hier gaan we voluit voor ecologisch!

Ons verhaal