VANDAAG OPEN {{VAN}} {{startHour}}u{{startMinute}} TOT {{endHour}}u{{endMinute}}
Placeholder Text
Bestellen

De Frietist werkte voor een school iets heel mooi uit en steunde daarmee het goede doel

Het is intussen een traditie geworden, de laatste dag van het schooljaar op de gemeenteschool De Regenboog te Kortenberg wordt smakelijk gevierd met onze frietjes. De zomervakantie wordt zo alvast lekker ingezet en dit jaar was dat niet anders. We bakten maar liefst 710 pakjes friet en steunden daarmee het goede doel. 650 leerlingen en 60 leerkrachten mochten op de laatste schooldag aanschuiven om een heerlijk pakje friet te komen smullen. Met een team van 8 man sterk konden we aan een recordtempo frietjes bakken en 710 buikjes vullen.

Samen voor een goed doel

We deden het niet alleen uit passie maar ook om het goede doel te steunen. Samen met de gemeenteschool De Regenboog hebben we besloten de volledige opbrengst van de 710 pakjes friet te schenken aan een goed doel, Stefanie’s Rozenfonds. 

Stefanie’s Rozenfonds is een fonds dat werd opgericht nadat Stefanie Bogaert de strijd tegen haar uiterst zeldzame lymfenklierkanker verloor en onderzoek wilde ondersteunen. Het fonds onderzoekt nieuwe manieren om de kanker te bestrijden en meer mensenlevens te redden. 


Thuislevering? Ook hier gaan we voluit voor ecologisch!

Ons verhaal
© 2023 De Frietist
Privacy- en cookiebeleid

Website op maat by Digital Leader